Magdalena undrar hur personen bakom tweeten tänkte.
1 av 3
Magdalena undrar hur personen bakom tweeten tänkte. - Foto: FameFlynet/Faksimil Twitter
Magdalena med systern Hannah.
2 av 3
Magdalena med systern Hannah. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Här med vännen Bingo Rimer.
3 av 3
Här med vännen Bingo Rimer. - Foto: Stella Pictures

Graaf hänger ut man bakom Twitterhån

En arg kommentar på Twitter blev till en diskussion i Magdalena Graafs kommentarsfält.


Mer om Magdalena

Magdalena Graaf syns just nu i TV4:s "Postkodlotteriet" och har tidigare medverkat i "Let's Dance". På 90-talet arbetade hon som modell och testade på en karriär som artist tillsammans med systern Hannah. 

Hon har barn tillsammans med Magnus Hedman och har även skrivit boken "Det ska bli ett sant nöje att döda dig".

"Du...nu får det fan räcka! Det enda du gör är att färga håret, blogga, skvallra och leva på andra. Skaffa ett arbete". Det är tweeten som fick Magdalena Graaf, 37, att tröttna. På sin blogg publicerar hon nu bild och alias på personen bakom påhoppet.

"Vad är det för missfoster som härjar runt i sociala medier egentligen?", skriver hon och publicerar en skärmdump på tweeten.

En annan bild visar en profilbild på mannen.

– Jag förundras över hur en främmande människa bara kan kasta ur sig vad som helst utan grunder. Jag är nyfiken på människan bakom. Är han olycklig, frisk, en pappa, vad rör sig i huvudet på en sån människa?, säger Graaf till Nyheter24

I motsats till vad tweeten vittnar om har Magdalena Graaf som numera är en känd TV4-profil för "Postkodlotteriet" fullt upp. Inte bara med sina fyra söner och en välbesökt blogg.

– Jag har en fast anställning sedan sex år, skriver texter och jobbar ideellt, säger hon till Nyheter24.

Delad respons från läsarna

I kommentarsfältet stöttar flera läsare Graaf. Andra är upprörda över att man bland kommentarerna skriver så hårt om mannen i inlägget.

– Gränsen mellan det han gör och det som ni följare gör är just nu hårfin. Det är inte okej att skriva om någon på det viset. Hur talar man om för en människa att han eller hon gör fel genom att göra samma fel själv?, skriver signaturen "Lotta". 

Blondinbella hängde ut näthatare

Via Facebook hotade en ung man bloggerskan Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21. Bland annat uppmanade han till att skjuta henne i huvudet och hänga henne. Men inte utan att bloggerskan agerade. I sin blogg publicerade hon mannens namn och upplyste sina läsare att hon nu anmält honom.

Nyheter24 har utan framgång sökt mannen som skrivit till Magdalena. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!