Stjärnan vet precis när han upptäckte att det gått för långt.
1 av 6
Stjärnan vet precis när han upptäckte att det gått för långt. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Han är nära vän med Steve Angello.
2 av 6
Han är nära vän med Steve Angello. - Foto: Stella Pictures
Och Axwell.
3 av 6
Och Axwell. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
I dag mår Ingrosso mycket bättre.
4 av 6
I dag mår Ingrosso mycket bättre. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Fett värre. Trion fick New York att bli svenskt för ett par timmar. Det som tack för en välgörenhetskonsert.
5 av 6
Fett värre. Trion fick New York att bli svenskt för ett par timmar. Det som tack för en välgörenhetskonsert. - Foto: Facebook/Webstagram
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden och lämnar nu succékonceptet Swedish House Mafia bakom sig.
6 av 6
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden och lämnar nu succékonceptet Swedish House Mafia bakom sig. - Foto: All Over Press

Ingrossos festande kunde blivit hans död – spyor i lyxvåningen

Festerna var nära att ta död på Swedish House Mafia-profilen Sebastian Ingrosso. I det nya numret av Café berättar dj-stjärnan om händelsen som fick honom att förändra sitt liv.


Läs hela intervjun

Hela intervju med Sebastian Ingrosso finns att läsa i det nya numret av Café. 

Besök hemsidan här.

Swedish House Mafia lyckades med det som inga svenska houseartister tidigare klarat av, att hänföra en hel värld. Tillsammans med vännerna Steve Angello och Axwell fick Sebastian Ingrosso, 30, nycklarna till en helt ny värld. Men framgången handlade inte bara om lyxiga hotell, listettor, knökfulla dansgolv och glamourösa resor.

Med succén som trion skördade kom också festerna. De hårda festerna.

Det blev till slut för mycket när Ingrosso för fyra år sedan vaknade upp till flaskor, spyor och nedfläckade dyra möbler i sin lägenhet på Östermalm.

– Folk låg och sov överallt. Jag tittade mig omkring och visste att nu finns det bara två vägar att gå: Det är dit och det är döden. Eller dit och då måste jag ändra liv helt och hållet, säger Sebastian Ingrosso till Café, skriver Aftonbladet

"Ren sirap i dina ådror"

Han valde det sistnämnda, också i samband med att han fick diagnosen diabetes typ 2. Stjärnan beskriver sig själv som spritplufsig vid tidpunkten, utöver att han jämt var trött. Och läkaren han besökte var chockad.

– "Du har så mycket socker i blodet att det är ren sirap som flyter i dina ådror", ska han ha sagt till Ingrosso.

Tillsammans med en barndomsvän satsade Ingrosso stenhårt på träningen och lyckades gå ner 22 kilo. 

Sebastian Ingrosso på scen: 


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.