Dj-stjärnan bor nu med sin familj i USA.
1 av 5
Dj-stjärnan bor nu med sin familj i USA. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Steve Angello med frun Isabel Adrian och ena dottern.
2 av 5
Steve Angello med frun Isabel Adrian och ena dottern. - Foto: Stella Pictures / Morgan Dessalles
Fett värre. Trion i SHM fick New York att bli svenskt för ett par timmar. Det som tack för en välgörenhetskonsert.
3 av 5
Fett värre. Trion i SHM fick New York att bli svenskt för ett par timmar. Det som tack för en välgörenhetskonsert. - Foto: Facebook/Webstagram
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden och har lämnat succékonceptet Swedish House Mafia bakom sig.
4 av 5
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden och har lämnat succékonceptet Swedish House Mafia bakom sig. - Foto: All Over Press
Publiken älskar Steve.
5 av 5
Publiken älskar Steve. - Foto: Chase Stevens/Scanpix

Skatteverket läste Angellos blogg – tvingas betala 3,7 miljoner kronor

Swedish House Mafia-profilen Steve Angello tvingas nu betala 3,7 miljoner kronor i ytterligare skatt och straffskatt för taxeringsåren 2008 och 2009.


Bloggen avslöjade Gynnings skattebluff

Carolina Gynning försökte göra avdrag för resor, kläder och smink till ett värde av närmare 400 000 kronor. Men hon avslöjades av sin egen blogg. 

Skatteverket väljer att skönstaxera Steve Angello, 31, för inkomster i det egna bolaget i form av royalties och Stim-pengar. Skatteverket har också läst på sidor som klubbsidan finest.se och Angellos egen blogg att han varit med och arrangerat klubbar och fester i Sverige och utomlands.

Angello har själv inte lämnat in några deklarationer för åren. Istället har han efter förelägganden låtit sin mamma lämna in dessa, något Skatteverket inte godkänner.

Trots den höga summan lär dj-stjärnan som sedan flera år tillbaka bor i USA inte ha några problem med att hosta upp pengarna. 

Redan år 2011 drog Swedish House Mafia med Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso in 94,5 miljoner kronor enligt Forbes. När gruppen, som inte längre finns, gjorde ett avtal med spritmärket Absolut, cashade stjärnorna in 50 miljoner kronor.

Här äger stjärnan scenen:


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!