Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen stormade godisstånd för att få träffa idolen Samir

- 12/03/2014, 10:39 -
Det kom betydligt fler än väntat.
1 av 3

Det kom betydligt fler än väntat.

Samir fick snabbt lämna platsen.
2 av 3

Samir fick snabbt lämna platsen.

Fansen älskar Samir.
3 av 3

Fansen älskar Samir.

Ledet med fans förvandlas snabbt till kaos.
– Folk stormade godisståndet och började rycka bitar som souvenirer.

Han har över 70 000 prenumeranter och sammanlagt över 2,6 miljoner visningar på sina 14 klippYoutube.

Samir Badran har knappast mött dokusåpaprofilens ofta ofrånkomliga öde att bli bortglömd. Efter sin medverkan i "Paradise Hotel" i fjol har 23-åringen låtit fans och nyfikna följa hans liv via sociala medier. Inte minst via Instagram och Youtube. 

Något som resulterat i en lika ständigt växande, som hängiven, fanskara. 

När Samir under tisdagen befanns sig på Gärdesfältet i Stockholm var det för att dela ut 150 kilo godis. Och fansen svek knappast. 

"Vi blev i stället omringade"

Produktionen hade räknat med att ett femtiotal skulle finnas på plats. I stället dök närmare tusen upp, berättar man. 

– Folk stormade godisståndet och började rycka bitar som souvenirer. Vi försökte upprätta ett led men blev i stället omringade, då kände jag att vi inte kunde garantera Samirs säkerhet utan valde att sätta honom i en bil och köra honom till säkerhet. Både för Samirs skull och för människor på plats, berättar Johan Grundén, producent för Samirs kanal på Youtube, för Nyheter24.

Samir hälsar till fansen

Kvar på fältet stod besvikna fans som hoppats på att få träffa sin idol. Även Samir är ledsen över att han inte hann träffa de som kommit. 

– Vissa hade tagit ledigt från skolan och så. Jag ville så klart stanna och hälsa och ta kort med alla och tyckte att det var jättesynd att jag var tvungen att gå. Men produktionen bestämmer och dom tyckte inte att det var säkert, säger han till Nyheter24. 

Samir berättar själv om förvåningen över hur många som dök upp.

– Produktionen hade valt en plats som inte så många känner till eller ens hittar till så jag trodde inte det skulle komma någon alls. Först var det bara två personer där, men sedan kom första bussen, andra bussen, tredje och fjärde bussen. 

Se klippet från fältet här: