Torsdag 22 Apr
Stockholm

Sanningen om prinsens "fotodiss" – så gick det egentligen till

Vad hände egentligen under mötet mellan prinsen och Badran?
1 av 4
Vad hände egentligen under mötet mellan prinsen och Badran?. Foto:
Samir var i Göteborg för att möta upp sin personliga tränare Rickard Nilsson. På eventet satt prinsen i ett vip-rum tillsammans med sällskap. När Samir frågade om han kunde få komma in och ta en bild tillsammans med prinsen hade vakterna sagt nej. Anledningen påstås ha varit att Samir varit med i Paradise Hotel.
2 av 4
Samir var i Göteborg för att möta upp sin personliga tränare Rickard Nilsson. På eventet satt prinsen i ett vip-rum tillsammans med sällskap. När Samir frågade om han kunde få komma in och ta en bild tillsammans med prinsen hade vakterna sagt nej. Anledningen påstås ha varit att Samir varit med i Paradise Hotel. Foto:
Men allmänt känt är att prinsens nuvarande flickvän Sofia Hellqvist var deltagare i samma program år 2005.
3 av 4
Men allmänt känt är att prinsens nuvarande flickvän Sofia Hellqvist var deltagare i samma program år 2005. Foto: Tony Kollberg / Stella Pictures
Samir vädjar nu till prins Carl Philip, att om de nu skulle springa på varandra i Båstad så får prinsen lova honom en selfie.
4 av 4
Samir vädjar nu till prins Carl Philip, att om de nu skulle springa på varandra i Båstad så får prinsen lova honom en selfie. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Samir ville ta en gemensam selfie, det ville inte prins Carl Philip. Eller vad var det egentligen som hände?

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Finns dom som vill

Tur är det väl att Samir fortfarande har människor som gärna står i kö för att få ta en bild tillsammans med honom.

Samir Badran, 23, är en av vårt lands mest "selfie-kära"profiler och tvingas varje dag att ta flertalet bilder tillsammansmed fans. Men nyligen kunde vi läsa på Samirs Facebook att det inte är alla som vill vara med på bild tillsammans med Badran.

Dissad av prinsen, eller?

I Facebookinlägget berättar Samir om en händelsen som ägde rum iGöteborg. Av texten att tyda befannsig Badran på ett finare event där han ska ha stött på prins Carl Philip. Han ska ha då frågat om de kunde ta en bild tillsammans,varpå prinsen ska ha sagt nej, med anledning att Samir varit med iParadise Hotel.

Men riktigt så gick det inte till.

"Det var inte han som sa det"

Nyheter24 ringde upp Samir för att ta reda på vad som egentligenhände.

– Okej såhär var det. Jag skulle möta upp min personliga tränare Richard inne på på Clarion Hotel i Göteborg. Prinsens tjej Sofia hade tydligen någon typ Project Playground-evenemang där som även min PT var på. Då får jag reda på att prinsen sitter där inne i ett utav rummen. Jag vill såklart gå in och ta en bild tillsammans med Carl Philip, men en vakt stoppar mig och säger att jag inte får komma in. Prinsen står då bakom honom. Sedan säger någon annan att jag inte får lov att komma in för att jag varit med i Paradise Hotel. Så det var inte prinsen som sa det personligen, berättar han.

Du ska till Båstad i sommar. Om du springer på prinsen, vadkommer du att göra?

– Nu är jag ju seriöst lite rädd för honom. Tänk om han är jättearg över det här? Men jag kommer att vilja ta en selfie med honom till minInstagram. Helt klart. Man är inte farlig bara för att man varitmed i Paradise Hotel. Det vet väl han om någon, haha, avslutar Samir.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela