Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson sågar: "50 shades of shit"

- 18/02/2015, 08:09 -
Zara Larsson 50 Shades of Grey
1 av 5

Inte nöjd.

TT / Skärmdump

Zara Larsson svart och vitt
2 av 5

Zara Larsson har varit på bio.

TT bild

50 Shades of Grey
3 av 5

Och sett 50 shades of Grey.

Universal Pictures

50 Shades of Grey Jamie Dornan Christian Grey
4 av 5

Jamie Dornan som Christian Grey.

Planet Photos / Planet Photos

Zara Larsson
5 av 5

Zara Larsson.

tt bild

"Oavsett om jag skulle bli fastbunden och beordrad i sängen så skulle aldrig min kille få tala om för mig vad jag ska äta".

Vår gamla, och ständiga, favorit Zara Larsson skapar nu nyheter genom att gå på bio. Zara har sett den kommersiella supersuccén "Fifty shades of Grey" – och hon är inte nöjd. Inte alls, faktiskt. Dels tycker hon att själva filmen är "förutsägbar och klyschig", skriver hon i sin egen blogg.

Dessutom är hon, som väldigt många andra, arg på hur BDSM framställs i filmen. Zara menar att huvudpersonen Christian Grey "är psykopat" och att det känns "som att författaren har försökt täcka över hans psycho-sidor med BDSM".

För, som hon skriver, "oavsett om jag skulle bli fastbunden och beordrad i sängen så skulle aldrig min kille få tala om för mig vad jag ska äta, vad jag ska ha på mig, vad jag får dricka, vem jag får prata med eller stalka mig. Det undergivna och dominanta rollspelet stannar där det ska stanna, i sovrummet (eller the red room) annars tror jag nog inte man mår så bra i en relation".

Hon avlutar helt enkelt sitt blogginlägg med att slå fast att det "deras förhållande är ju åt pipsvängen. Romantiserandet av detta är inte snyggt" och att det kanske bara är en film men att det fortfarande påverkar samhället. Samt att hon passar på att påpeka att det finns en massa andra sevärda filmer där ute, om nu någon trodde något annat.

Bild: TT