Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Bachelor"-deltagaren: Jag blev orättvist behandlad på grund av min hudfärg

- 28/09/2015, 16:14
Fatima L. Kamara från Flen.
1 av 2

Fatima L. Kamara från Flen.

TV4

24 olika tjejer ska försöka få "Bachelorn" Pär Nilsson, 33, på fall.
2 av 2

24 olika tjejer ska försöka få "Bachelorn" Pär Nilsson, 33, på fall.

TV4

"Det är 2015 nu. Det är inte okej", säger "Bachelor"-deltagaren till Aftonbladet.

Fatima L. Kamara, 26, är en av deltagarna i nya "Bachelor - när leken blev allvar", som börjar sändas i höst på Sjuan.

Men inspelningarna var allt annat en roliga för Fatima. För Aftonbladet berättar Fatima att hon blev orättvist behandlad – på grund av sin hudfärg.

– Jag kände mig som ett svart får. Jag fick väldigt konstiga frågor i programmet. Det är ett dejtingprogram där man ska finna kärleken och det kändes lite som att det spann på att det är svårt att finna kärlek om man är svart och ska dejta en vit man, säger Fatima till Aftonbladet.

Hon ger även ett exempel på vad hon kunde få frågor i programmet.

– När man får en fråga som ”tror du att en vit man skulle dejta dig, Fatima?”. Då säger jag att om en vit man kommer fram till mig och pratar med mig så förstår ju jag att han redan accepterat mig, annars hade han väl inte kommit fram. Sådana frågor liksom ... det är 2015 nu. Det är inte okej, säger Fatima till Aftonbladet.

Hon fick även en fråga från produktionen om hon trodde att hon hade mindre chans än de andra kvinnliga deltagarna som är vita.