Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sorans fina inlägg om vännen lämnar inte ett öga torrt

- 01/02/2016, 12:12
Soran Ismail.
1 av 2

Soran Ismail.

FameFlynet Sweden / Robert Eklund

Soran Ismail.
2 av 2

Soran Ismail.

Stella Pictures / Roger Tillberg

"Många av oss som kommit till Sverige har minst en Agne i vår historia. Ni är fan bäst", skriver Soran Ismail.

Det var i torsdags som komikern Soran Ismail delade med sig av en Facebook-status som inte lämnar ett öga torrt. Soran tackade en man som har en speciell plats i Sorans hjärta – nämligen Agne, som gick bort för några år sedan.

– Jag vill tacka honom för att han var så fin och snäll mot oss hela tiden. Jag tror inte på någon himmel men hoppas det finns en så han får vara där. Många av oss som kommit till Sverige har minst en Agne i vår historia. Ni är fan bäst. Tack för att ni väljer att vara Agne när det är så lätt att bara låta bli, skriver han bland annat.


I kommentarsfältet hyllas Soran – och många andra väljer att dela med sig av sina berättelser om "deras Agne".

– Vilket härligt inlägg och vilka fina kommentarer. Det bästa på länge. Kom till Sverige 1993 och min Agne var Bodil och Kerstin på mitt första dagis, skriver en tjej.

– Min ängel hette Gerd och henne adopterade jag till min svenska mormor, finns ingen som henne, bor i mitt hjärta, skriver en annan.

Läs det fina inlägget här: