Soran Ismail.
1 av 2
Soran Ismail. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Soran Ismail.
2 av 2
Soran Ismail. - Foto: Stella Pictures / Roger Tillberg

Sorans fina inlägg om vännen lämnar inte ett öga torrt

"Många av oss som kommit till Sverige har minst en Agne i vår historia. Ni är fan bäst", skriver Soran Ismail.


Det var i torsdags som komikern Soran Ismail delade med sig av en Facebook-status som inte lämnar ett öga torrt. Soran tackade en man som har en speciell plats i Sorans hjärta – nämligen Agne, som gick bort för några år sedan.

– Jag vill tacka honom för att han var så fin och snäll mot oss hela tiden. Jag tror inte på någon himmel men hoppas det finns en så han får vara där. Många av oss som kommit till Sverige har minst en Agne i vår historia. Ni är fan bäst. Tack för att ni väljer att vara Agne när det är så lätt att bara låta bli, skriver han bland annat.


I kommentarsfältet hyllas Soran – och många andra väljer att dela med sig av sina berättelser om "deras Agne".

– Vilket härligt inlägg och vilka fina kommentarer. Det bästa på länge. Kom till Sverige 1993 och min Agne var Bodil och Kerstin på mitt första dagis, skriver en tjej.

– Min ängel hette Gerd och henne adopterade jag till min svenska mormor, finns ingen som henne, bor i mitt hjärta, skriver en annan.

Läs det fina inlägget här:
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".