Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Biggest Loser"-deltagaren Aida: Min mamma dog bredvid mig

- 12/04/2016, 10:14
Aida Ljungberg berättar öppet om sorgen efter mammans död.

Aida Ljungberg berättar öppet om sorgen efter mammans död.

Sjuan

Aida Ljungberg berättar om sorgen efter sin mamma, som dog när Aida bara var 13 år.

Aida Ljungberg, 24, är en av deltagarna i Sjuans "Biggest Loser". När Aida bara var 13 år gammal dog hennes mamma av brusten kroppspulsåder – en följd av att mamman var överviktig, berättar Aida i programmet, skriver Expressen.

– Det värsta är att min mamma dog bredvid mig i soffan och jag var ensam hemma. Under min uppväxt har folk frågat mig vad som hände. Jag har lärt mig att kunna prata om det, säger Aida till Expressen.

Efter mammans bortgång tog Aida över mammans beteende kring mat. Aida säger att hon gick upp mycket i vikt och blev mobbad.

– Jag kände en saknad av henne. Jag trodde det skulle hjälpa mig att tro att hon fanns där, vilket hon inte gjorde. Det jag tycker är värst med att min mamma gått bort är de vardagliga sakerna, när du går in i en affär och ser någon hålla i handen, säger Aida Ljungberg i "Biggest Loser".