Lördag 12 Jun
Stockholm

Barnprogramprofilen hade bilsex i Stockholm: "Kommer öva på mina skills"

Mithras är artist i en eldshowsgrupp som vann i barnprogrammet ”Kändisbarnvakten”. Mithras bilsex slutade med en krasch.
Mithras är artist i en eldshowsgrupp som vann i barnprogrammet ”Kändisbarnvakten”. Mithras bilsex slutade med en krasch. Foto: Stella Pictures, Twitter. Bilden är ett montage.

Barnprogramprofilen kommer inte att sluta med bilsex trots det olyckliga slutet. – Däremot kommer jag öva på mina skills, säger han.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Igår skrev Nyheter24 om hur en het sexstund mellan ett par på Södermalm i Stockholm fick ett abrupt slut. Paret hade sex i en bil på Tantoberget i Stockholm – men plötsligt började bilen rulla ner för berget.Polis, ambulans, brandkår och bärgningsbil var snabbt på plats – men paret klarade sig med mindre blåmärken.

Nu avslöjar tidningen Aftonbladet att mannen i bilen är barnprogramprofilen Mithras Ljungberg, 33. För Aftonbladet berättar han att han är lite äventyrlig och exhibitionistisk.

"Kommer öva på mina skills"

Särskilt pinsamt tycker inte Mithras att det var.

– Absolut inte, ingen av oss har några som helst problem. Vi är båda äventyrliga och lite exhibitionistiska, säger han till Aftonbladet.

Och han har inga planer på att lägga bilsexet på hyllan.

– Däremot så kommer jag öva på mina skills, hur jag rör mig i bilen smidigare, säger han till Aftonbladet.

Har du testat bilsex?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela