Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie berättar hur många hon har legat med – för att hjälpa 15-årig tjej

Nöje | 23/11/2016 10:20

Alexandra "Kissie" Nilsson: "Jag jobbar inte som en prostituerad, jag är företagare och feminist i allra högsta grad".

Det var under tisdagskvällen som Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, svarade på en läsarfråga i sin blogg.

En 15-årig tjej berättar för Kissie att hon har kallats för "hora" för att hon blev av med oskulden som 13-åring och sedan dess har legat med nio personer.

"Jag står upp för mig själv, men det är inte roligt att VARJE dag bli kallad hora, fitta och snuskslyna i skolan utan någon som backar en. Jag har ingen vän i skolan just nu", skriver tjejen.

Den 15-åriga flickan berättar också att hon har försökt prata med sin lärare – och det enda svar hon fick då var att "killar kan vara så i den här åldern". Hon har även blivit inlåst på toan och tafsad på.

Alexandra "Kissie" Nilsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Kissie blir minst sagt rasande över 15-åringens situation. Kissie skriver att flickan borde prata med en rektor för att det hon tvingas utstå är sexuella trakasserier.

"Dom försvarar deras idiotiska beteenden och det är livsfarligt. För tyvärr leder det till att dom tror att deras beteenden är OK och det kommer i sin tur utveckla en ohälsosam syn mot kvinnor", skriver Kissie i bloggen.
Kissie säger att om det hade handlat om hennes egen dotter hade det "tagit hus i helvete", och tillägger att det egentligen inte handlar om sex eftersom flickan inte gör något fel.

"Du är ingen hora eller slampa. Är jag också det då? Jag har haft sex med över 50 personer. Jag jobbar inte som en prostituerad, jag är företagare och feminist i allra högsta grad", skriver Kissie och avslutar med att be den 15-åriga tjejen om skolan och lärarens namn.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!