Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
3340
reaktioner idag

​Camilla Läckberg om nakenbilden: "Våga vara modig"

Camilla Läckberg kastar kläderna och berättar om sina mål för det nya året.

Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg kastar kläderna på Instagram.

Camilla Läckberg med Simon Sköld.

Författaren Camilla Läckberg, 42, hyllas efter sin nakenbild. Det är på Instagram som Camilla under söndagen bjöd sina 160 000 följare på en nakenbild från då hon var gravid.

Till bilden skriver hon att hon i år siktar på att vara mer modig, orädd och avklädd.

"Jag är inte alltid bra på det. Jag backar ibland. Tiger ibland när jag vet jag borde tala. Men redan 2017 vill jag lära mig våga mer", skriver hon bland annat.

På bloggen nu min lista över vad jag vill uppnå under 2017. Stort som smått. Men viktigast på listan är punkten som den här bilden från 2016 illustrerar. Våga vara modig. Orädd. Avklädd. Jag är inte alltid bra på det. Jag backar ibland. Tiger ibland när jag vet jag borde tala. Men redan 2017 vill jag lära mig våga mer. Har förmånen att ha många kvinnor runt mig jag kan lära av. 2016 var ordet då "godhet" blev ett skällsord. Jag hoppas "modig" kan bli årets viktigaste ord 2017. Jag är ingen vare sig god eller modig människa. Men om jag varje år sätter målet att försöka bli lite, lite bättre, kommer jag vara ett sjulhelvetes krutpaket som 80-åring. 😎⭐️ #stjärnfamiljbyläckbergsköld Foto: @photographer_magnus_ragnvid

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Camilla hyllas nu av sina fans.


"Så bra skrivet! Har alltid uppfattat dig som väldigt modig men det behövs verkligen fler modiga människor i denna allt hårda värld. Ska bli spännande att läsa dina nyårsmål! Även modigt att berätta om dessa. Det vågar inte jag"

"Jag hakar på det. Jag behöver också vara mer modig, våga ta ordet när det är det rätta, inte backa. Våga visa mig, när det är som svårast. Blotta mig. Kasta fasaden."

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Camilla Läckberg till hård attack mot Jimmie Åkesson: "Hur fräck och okunnig kan man vara?"