Bianca Ingrosso om vad som hänt mellan henne och pojkvännen.

- 07/03/2017, 14:44 -

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par sedan 2014. Men nu frågar sig många om de har valt att gå skilda vägar.

I maj 2014 blev Bianca Ingrosso, 22, och göteborgaren Phillipe Cohen, 22, ett par.

– Det känns verkligen helrätt och han är en grym kille, sa Bianca till Aftonbladet Klick då.

Sedan dess har Bianca och Phillipe hängt ihop. Under "Let's Dance" fanns han vid Biancas sida, och de har även synts på flera galor tillsammans – bland annat fotograferades de på Elle-galan i januari.

Paret på Elle-galan i januari 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Men de senaste veckorna har Philippe lyst med sin frånvaro på Biancas Instagram, och de har även avföljt varandra. De är inte heller vänner på Facebook längre, skriver Hänt.


Biancas fans har nu börjat fråga sig vad som har hänt mellan paret, och nu väljer Bianca att berätta om sina känslor.

"Det är många av er som frågat om mig och Phillipe och jag har valt att hålla detta privat för att det är väldigt väldigt jobbigt för mig redan som det är. Jag ber er att respektera detta och när jag är redo att prata om det så lovar jag att dela med mig", skriver hon i sin blogg.

Hon fortsätter med att beskriva hur hon tacklar den nuvarande situationen.

"Ibland ruskas livet om vare sig man vill det eller inte och jag försöker ta allt dag för dag, men ibland är jag inte stark och då känner jag för att varken låtsas som ingenting eller att prata om det och då stänger jag av, för min egen skull", skriver hon i sin blogg.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!