Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo Roberto la ut sexistisk bröstbild – nu ber han kändisarna att "galoppera åt helvete"

- 09/03/2017, 11:05 -

Paolo Roberto möttes av hård kritik av Gudrun Schyman i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons "Breaking News".

Det var för en vecka sedan som Paolo Roberto, 48, bjöd sina 145 000 Instagramföljare på en bild som handlade om att män visst kan fokusera på två saker samtidigt – nämligen bröst.


Bilden har nästan 4000 likes och hundratals kommentarer där många tycker att det är "så jävla roligt" och "skitbra".

En som inte är något fan av Paolos bild är Feministiskt initiativs partiledare Gudrun Schyman. Under onsdagen var hon gäst i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons "Breaking News".

– Det är sexism. Det är precis vad det är. Det är ju rent ut sagt förjävligt att man lägger ut en sån grej. Det är ju ännu värre om det är många män som skrattar åt det, säger Gudrun i "Breaking News".

På sin Instagram försvarar nu Paolo sin bild. Bland annat skriver han att "Gudrun Schyman, Filip och Fredrik ni kan sätta er på era höga feministisk hästar och galoppera åt helvete!".

View this post on Instagram

Vilodag! Då har man trampat på medias extremt ömma feministisk tår igen... igår så letar kalkryggarna Filip och Fredrik upp ett sju dagar gammat inlägg här på Instagram (lägligt på internationella kvinnodagen) som lyder: ”Boobs prove that men can focus on two things once”. Alla är upprörda... Att vara politiskt korrekt är egentligen intolerans kamouflerad som tolerans! Man framställer sig som öppen och tolerant men egentligen så handlar det om tydliga regler om vad man får tycka, tänka och framför allt säga! Så Nöjesbladet, Gudrun Schyman, Filip och Fredrik ni kan sätta er på era höga feministisk hästar och galoppera åt helvete! Kommer aldrig rätta mig i ert led! För övrigt så var det mest tjejer som garvade i kommentators fältet för skämtet är faktist om män... lägger med länken i min profil för den är rolig i sin tragedi...

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!