Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Camilla Läckberg och Little Jinder i storbråk: "Jävla tönt"

- 03/04/2017, 18:58 -

Camilla Läckberg tycker att det "finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra".

Artisten Little Jinder, 29, är gäst i journalisten Fredrik Strages podcast "Hemma hos Strage", och där berättar hon bland annat om en äldre kvinna som skickade ett vykort till henne.

På vykortet stod texten: “Underskatta ej publiken, vårda ditt språk. Visa lite ödmjukhet och raljera ej om sprit och fylla. I hopp om bättring, hälsar Eva i Eskilstuna”

– Hora! Det där var min första skriftliga utskällning, skrivet med skrivstil. Det skrek lågstadielärare! Vad är det för sjukt tråkmånskentland vi lever i, säger Little Jinder om vykortet.

Nu riktar författaren Camilla Läckberg kritik mot Little Jinder, och på sin Instagram skriver Camilla bland annat att "kvinnor har fört en hård kamp under många år för att slippa få ordet "hora" slungat på oss av män".

Under måndagen publicerade Jinder ett inlägg där hon skriver att det är tråkigt att media citerar hennes sarkasm som "åsikter".


Senare la hon även ut en bild på Instagram där hon än en gång riktade kritik mot Läckberg.

Även i kommentarsfältet på Camilla Läckbergs Instagram pågår en debatt mellan både Camillas och Little Jinders följare.

Little Jinder själv har även kommenterat på Läckbergs Instagram.

"Du kan omöjligt ha hört podden. Du kan inte likna att kalla någon hora på en skolgård med att driva med begreppet i en podcast? Hur har du energi till det här? Ska du släppa bok snart och vill ha lite uppmärksamhet? Lämna mig ifred, jävla tönt", skriver Jinder bland annat.


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!