Samir Badran och Viktor Frisk tillbaka med nya låten "Kung"

- 12/05/2017, 17:20

Samir Badran och Viktor Frisk har hittat tillbaka till varandra och släpper nu sin nya sommarplåga – se den kommande videon här.

Viktor Frisk och Samir Badran är tillbaka med sin nya låt "Kung" – och den lär bli en lika stor sommarplåga som deras tidigare hits "Success", "Groupie", "Saxofuckingfon" och "Bada nakna".

Till den nya videon har duon hämtat inspiration från norska serien "Skam", och vissa scener i videon är inspelad på en russebuss.

– Vi båda tycker sjukt mycket om "Skam" och ville göra något efterliknande fast i ett låtformat, säger Viktor till Nyheter24.

Duon hade tidigare en paus från varandra, men nu är de tillbaka tillsammans med full kraft.

Såhär såg det ut när Viktor och Samir tävlade i Melodifestivalen. Bildkälla: Fredrik Sandberg/ TT

Varför hade ni en paus?
– För att vi gjorde nästan 92 spelningar tillsammans. Vi behövde ett break för att fokusera på vad vi verkligen vill, och för att hitta tillbaka till musiken och varann 100 % – vilket vi gjort idag!, säger Viktor.

Hur känns det att göra musik tillsammans nu igen?
– Underbart, det roligaste som kan hända! Ser mycket fram emot sommaren och alla sjuka fester vi ska skapa tillsammans, säger Viktor.

I sommar ska Samir och Viktor ge sig ut på en turné men de har även andra planer.

– Hänga i Sverige med vänner och leva livet! Man är bara ung en enda gång i livet, avslutar Viktor.

Nu på söndag släpps videon till "Kung" men du kan se en sneakpeak i klippet ovan – dessutom är grabbarna i De Vet Du med på ett hörn..


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Blir det här årets sommarplåga?