Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Catrin Hedlund skippade sin egen rättegång – är gravid

- 30/05/2017, 10:55 -

Toppbloggerskan Catrin Hedlund misstänks för flera fall av bedrägerier – men hon uteblev från sin egen rättegång.

Bloggerskan Catrin Hedlund, 30, fick stor uppmärksamhet i fjol då hon greps i sitt hem, misstänkt för flera fall av bedrägerier.

I veckan skulle Catrins rättegång äga rum, men toppbloggerskan uteblev. På sin Instagram har hon nu berättat anledningen. Hon befinner sig nämligen på sjukhus.

"Inlagd på Sös när man egentligen ska sitta på en rättegång - pinsamt! Otroligt pinsamt! Ny förhandling väntas efter sommaren, och tills dess ska vi kurera oss och satsa på ett bättre välmående, så vi är pigga och redo inför nästa rättegång!"

I samma inlägg berättar Catrin att hon är gravid igen.

"Vi utökar familjen och hoppas på att det går hela vägen! Nej jag skaffar inte en till för att få ett mildare straff, det funkar liksom inte så…", skriver hon i inlägget, som bloggen Bloggbevakning har tagit del av.

I maj 2016 dömdes Catrin Hedlund för 17 fall av bedrägeri för att under 2012 och 2013 ha lurat ett 20-tal personer på över 200 000 kronor genom att påstå sig sälja konsert- och festivalbiljetter.

Hon erkände då brotten och dömdes till skyddstillsyn.

Den rättegång som nu är uppskjuten gäller upp mot 20 stycken nya fall av bedrägerier, och eftersom Catrin redan är dömd till skyddstillsyn så finns även fängelse i straffskalan.

Så lurade Catrin svenskar på hundratusentals kronor – se klippet här:

Här kan du läsa med om Catrin Hedlunds bedrägeriskandaler:

Så lurade toppbloggaren Catrin svenskar på hundratusentals kronor

Toppbloggaren Catrin Hedlund utreds för minst tio nya bedrägerier

Toppbloggaren Catrin misstänks för nya brott – det här straffet kan hon få

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!