Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg om bråket mellan Ben Mitkus och Joakim Lundell

Linn Ahlborg ger sig in i bråket mellan Ben Mitkus och Joakim Lundell.
1 av 1

Linn Ahlborg ger sig in i bråket mellan Ben Mitkus och Joakim Lundell.

Instagram. Bilden är ett montage.

Nöje | 26/07/2017 11:43

Nu ger sig Linn Ahlborg in i bråket mellan Joakim Lundell och Ben Mitkus.

Storbråket mellan Youtubestjärnorna Joakim Lundell och Ben Mitkus är ett faktum. Ben tror att Joakim vill få honom sparkad från skivbolaget Ninetone där de bägge profilerna har kontrakt. 

Joakim har i sin tur blockat Ben, och på sin Youtubekanal har Ben publicerade en video där han ger sin syn på bråket.

Flera av Joakims fans har nu gått till attack mot Ben, och Joakim har försökt att lugna ner sina följare och bett dom att sluta hota och hata på Ben. På Snapchat skrev Joakim att han kommer att blocka alla som kommenterar otrevligheter mot Ben.

"Jag är inte sur för att han gjorde videon, klart han tror att det är jag när jag hade blockat honom dessutom, och varför är helt privat sak! Oavsett vad jag tycker om personen i fråga så blir jag ledsen så ingens drömmar förtjänar att bli krossade eller förstörda! Alla har sin rätt till sin dröm om man jobbar hårt!", skrev Joakim bland annat på Snapchat.

En som inte är lika diplomatisk som Joakim är Linn Ahlborg, 18. På sin Snapchat la hon upp ett klipp där hon lyssnar på Joakim Lundells hit "All I need" och skrev texten: "Fuck Ben Mitkus" till.


Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!