Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gunilla Persson har skaffat Tinder – och det går riktigt bra

- 05/09/2017, 15:54 -

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson är på jakt efter den stora kärleken – och till sin hjälp har hon tagit dejtingappen Tinder.

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 58, gör inte direkt en diskret entré i kvällens säsongspremiär av "Svenska Hollywoodfruar". 

Förutom att elda på den redan infekterade striden med Isabel Adrian så ger "The Gunilla" sina fans en inblick i hur det går på kärleksfronten. 

Gunillas dotter Erika har hunnit bli 14 år gammal, och nu tycker Gunilla att det är läge att ge sig ut på marknaden för att hitta Mr Right. Så Gunilla har nu skaffat sig dejtingappen Tinder. 

– Tinder är en sån här sabla grej som man ska hitta den rätta på. Men det var någon som sa till mig att "Nä, dom är bara ute efter sex". Det är en sån här sexsajt. Det tycker jag inte om! Jag ska ju gifta mig, säger Gunilla. 

När Gunilla väl provar på Tinder så har hon onekligen flyt.


– Jag tryckte bara på en knapp så blev det en match!, utbrister hon. 

Gunilla själv tror att hon får så många matchningar eftersom hon har en så bra profilbild och så många "fantastiska fotografier". 

Se hur det går för Gunilla på Tinder i klippet ovan! 

"Svenska Hollywoodfruar" sänds varje tisdag på TV3 klockan 21.00.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!