Paulina "Paow" Danielsson: "Jag blev misshandlad av mitt ex"

- 04/10/2017, 18:04 -
Paow berättar nu om hur hon misshandlades av ex-pojkvännen

Paow berättar nu om hur hon misshandlades av ex-pojkvännen

Stella Pictures, Instagram. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielsson berättar nu om hur hon vid flera tillfällen blev misshandlad av sin ex-pojkvän.

Nyligen stod det klart att Paulina "Paow" Danielsson, 23, hade dumpat sin pojkvän. Och nu berättar hon om den fruktansvärda anledningen – hon blev nämligen misshandlad av honom. Något som hon även har polisanmält, skriver hon i sin blogg.

I bloggen berättar Paow om ex-pojkvännens kontrollerande och våldsamma beteende. Han ska ha slagit Paow vid ett 10-tal tillfällen – och eftersom han sedan grät och bad om ursäkt så trodde Paow att det skulle väga upp ex-killens farliga beteende.


Paulina "Paow" Danielsson. Bildkälla: Instagram.

"Sparkar in mig i elementet"

Hon beskriver sedan händelsen som fick henne att slutligen lämna honom för gott. Det var efter en blöt festnatt för några veckor sedan som det hela inträffade.

Till sin ex-pojkvän hade Paow sagt att hon skulle komma hem kring 01.00. Vid 02.00 dog hennes telefon, och Paow var hemma kring 03.00.

"Drack mig stupfull för att jag visste vad som skulle hända när jag kom hem. Och jag hade rätt, jag hinner inte ens komma innanför dörren innan han sparkar in mig i elementet, sliter ner mig på golvet och dunkar mitt huvud in i väggen. Han släpar mig över hallgolvet och slår mig i ansiktet. Det var första gången jag berättade för mina vänner att han brukade slå mig. Eftersom att jag ringer polisen och gör en anmälan", skriver Paow i sin blogg.


På Instagram och i sin blogg så visar Paow en bild på sina blåmärken. 

Paow skriver vidare om det svåra i att lämna en destruktiv relation.

"Har försökt lämna honom vid ett flertal tillfällen men han har alltid försökt snacka tillbaka mig", skriver bloggerskan.

Ellen Bergström misshandlades av ex-pojkvännen.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!