Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nicole Falciani rasar mot kollegorna: "Sa att jag var tjock"

- 18/10/2017, 14:41
Nicole Falciani rasar mot de kollegor som väljer att samarbeta med Calezedonia.

Nicole Falciani rasar mot de kollegor som väljer att samarbeta med Calezedonia.

instagram.com/nicolefalciani/

Bloggerskan och influencern Nicole Falciani rasar nu mot sina kollegor – hon känner sig riktigt besviken. Med all rätt.

Det var i mars tidigare i år som bloggerskan och influencern Nicole Falciani, 20, bröt allt samarbete med den italienska modejätten Calzedonia. Anledningen var att hon då hade fått en mejl från företaget där de skrev att hon var för tjock.

"De sa det på ett mycket snällare sätt och de skrev att de tycker att min kropp har förändrats lite för mycket sedan förra året och att deras produkter kräver ett särskilt fysiskt utseende, framför allt för att kunna framhäva produkten", skrev Nicole på Instagram då.


Nicole Falciani med pojkvännen Eric Saade på P3 Guld. Bildkälla: Stella Pictures.

Nicole berättade även för Modette om hur hon svarade på det helt sjuka mejlet från Calzedonia.

– Jag svarade att detta är det sjukaste mailet jag någonsin fått från ett företag och att detta är oacceptabelt och att jag inte längre vill samarbeta med dom, sa Nicole till Modette då.

Nu ryter Nicole ifrån igen. Anledningen är att hennes influencerkollegor nu samarbetar med Calzedonia.  

"Snälla tänk efter innan ni gör ett samarbete. Pengar är inte allt. Det finns så mycket annat som spelar roll. Jag är på riktigt besviken över hur folk jag kallar kollegor kan samarbeta med ett företag som Calzedonia (vi borde backa varandra!)", skriver Nicole bland annat i sitt inlägg.


Nicole skriver om sina känslor på Instagram.

Nicoles inlägg har över 11 000 likes och i kommentarsfältet så peppas och hyllas hon av sina läsare och andra bloggkollegor.

"Du är perfekt", skriver bloggprofilen Maxinne Björk. 

Den svenska proffsboxaren Mikaela Laurén kallar Calzdonia för "idioter" och skickar ett hjärta till Nicole, medan en kvinna säger det som de flesta tänker: "Du är skitsnygg och Calzedonia kan dra åt helvete".

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!