Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbellas läsare rasar: "Hur kan du ha honom som gäst?"

Isabella "Blondinbella" Löwengrip bjöd in Alexander Bard som gäst i sitt program – nu rasar läsarna mot hennes beslut.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, har den senaste tiden spelat in sitt kommande program "A Quest for Success" där hon intervjuar personer som har inspirerat henne eller påverkat henne, och en av gästerna är artisten och filosofen Alexander Bard, 56.


Alexander Bard. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild 

Men nu rasar många av Isabellas läsare mot henne – de kräver nämligen att hon ska plocka bort programmet med Bard – anledningen är hans åsikter om #metoo.

Bard har på Twitter ifrågasatt kampanjen och drevet kring de utpekade männen. I en serie Tweets har han även skrivit om hur rättsosäkert han tycker att det hela är, förklarat att han alltid kommer håna lynchstämningar i sociala medier. Bard har även riktat misstro mot de kvinnor som talat om #metoo. 


Bildkälla: Alexander Bard Twitter

I sin blogg skriver Isabella om det kommande avsnittet:

"Alexander Bards filosofiska tankar om hur framtiden blir är det få som slår. Jag har läst era kommentarer och jag är inte speciellt glad över hans yttranden idag men jag kommer sända avsnittet i höst i alla fall. Vi pratar mycket om kvinnors makt och jag vill att ni ska höra det", skriver hon.


Isabella beskrev intervjun med Bard som "en av de mest intressanta och inspirerande någonsin". Bildkälla: Isabella Löwengrip Instagram.

Läsarna rasar: "Du är noll powerwoman och står inte för någonting"

Men Isabellas läsare tycker fortfarande att hon borde skippa avsnittet.

Så här lyder några av de kommentarer som kommit in på hennes blogg:

"Hon har skrivit att hon inte är glad över hans uttalande men att hon vill att vi ska få höra ”när han pratar om kvinnors makt”? Hon tycker alltså, efter uttalandet idag, att det är viktigt att vi får höra HANS syn på kvinnlig makt? Denna uppenbara kvinnohatare. Mer än så kan man verkligen förvänta sig!"

"Otroligt mesigt av dig att inte stoppa Bard-avsnittet. Du är noll powerwoman och står inte för någonting. Jag kommer inte se programmet och jag tror en stor skara följare håller med mig"

"Du vill bygga ett varumärke som ska köpas av kvinnor och du väljer att lyfta fram en kvinnoförnedrande man i din plattform? Använd din makt vettigare"

”Jag hoppas verkligen du tar ditt förnuft till fånga. Du vet bättre än att sänka dig till den nivån"

Andra läsare skriver att de nu ska avfölja Isabella och att de känner att hon sviker sina kvinnliga följare.

"Du fick välja mellan systerskap och att lyfta fram en kvinnohatare och valde det sistnämnda. Tråkigt."

"Sätt ner foten Isabella! Det är bara lite pengar som förloras, du vinner massor i heder!"


Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Borde Isabella stoppa programmet?