'Svenska folket kommer verkligen skratta hela, hela hösten. Absolut inte med oss, utan åt oss', säger Edvin Törnblom om den nya serien. Pressbild.
'Svenska folket kommer verkligen skratta hela, hela hösten. Absolut inte med oss, utan åt oss', säger Edvin Törnblom om den nya serien. Pressbild. - Foto: TT

Glädjebeskedet: Johanna och Edvin får egen tv-serie i höst

Podduon Johanna Nordström och Edvin Törnblom ska i höst medverka i serien "Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar", som ska sändas i TV4.


I mars 2020 släpptes det första avsnittet av podcasten "Ursäkta", där komikern Johanna Nordström, 25, och nöjesprofilen Edvin Törnblom, 25, återberättar den gångna veckans allra roligaste anekdoter.

Podcasten har gjort succé i mediavärlden och är idag en av de största poddarna i hela Sverige.

Edvin och Johanna medverkar i ny realityserie

Och nu tar duon nästa steg. I höst medverkar de i den egna tv-serien "Edvin & Johanna – Sveriges enda kändisar" som kommer sändas på TV4.

Den nya realityserien består av tio avsnitt som spelas in under våren. Enligt ett pressmeddelande ska tittarna "få följa med duon i deras vardag och allt de har på gång i livet."

"Vi är så glada att äntligen få göra en realityserie som någon faktiskt vill kolla på. Sjukt att det inte hänt tidigare typ", säger Johanna Nordström i samma pressmeddelande.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!