Torsdag 11 Aug
Stockholm

Doja Cats hårda ord efter kritiken: "Musiken är död för mig"

Tänker Doja Cat sluta med musiken?
Tänker Doja Cat sluta med musiken?. Foto: Jordan Strauss/TT, Chris Pizzello/TT

"Allt är dött för mig, musiken är död och jag är en jävla idiot som någonsin trodde att jag var gjord för detta", skriver artisten Doja Cat på Twitter efter kritikstormen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den massiva kritikstormen som följde efter att artisten Doja Cat ställde in sin konsert i Paraguay på grund av väderförhållanden fick sångerskan att tröttna ordentligt på stjärnlivet.

Bildkälla: Amy Harris/TT

Tänker Doja Cat sluta med musiken?

På Twitter har den 26 år gamla artisten ändrat sitt namn till "jag slutar" och skriver att hon inte längre bryr sig om någonting:

"Jag bryr mig inte ett skit längre och jag slutar och kan inte bärga mig tills jag försvinner och ni behöver inte tro på mig längre. Allt är dött för mig, musiken är död och jag är en jävla idiot som någonsin trodde att jag var gjord för detta. Det här är en mardröm, avfölj mig."

I en video på TikTok frågar en av hennes följare om hon tänker svara på vad hon faktiskt menar med att sluta, varpå Doja Cat ger ett kort och gott "nej" som svar.

Doja Cats karriär

2019 slog sångerskan igenom med låten "Hot pink" och året därpå låten "Say so", vilket gav henne en raketstart i karriären och hon har sedan dess blivit älskad av miljontals fans världen över.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.