Rihanna och Asap Rocky, som nu är släppt mot bogen. Arkivbild.
Rihanna och Asap Rocky, som nu är släppt mot bogen. Arkivbild. - Foto: TT

Nu har ASAP Rocky släppts – mot skyhög borgensumma

Under onsdagen greps världsartisten ASAP Rocky på flygplatsen LAX, misstänkt för en skottlossning i november förra året. Nu har han släppts mot en skyhög borgen.


Rakim Mayers, mer känd som sitt artistnamn ASAP Rocky, greps på onsdagen på Los Angeles internationella flygplats, LAX, misstänkt efter en skottlossning i november 2021. Mayers hade sedan dess varit under utredning av polisen i Los Angeles.

ASAP Rocky greps efter semester med Rihanna

Mayers anlände med ett privatplan från Barbados, där han hade varit på semester med sin flickvän, artisten Rihanna, rapporterar NBC News

Det var den 6 november i fjol som ett bråk inträffade mellan två bekanta i stadsdelen Hollywood. Bråket eskalerade och resulterade enligt Los Angeles-polisen i att den ena avlossade ett skott mot den andre. Offret fick en lindrig skada och sökte senare vård.

Efter skottlossningen flydde den misstänkte, som identifierades som Asap Rocky, och ytterligare två män från området till fots.

Den 17 augusti ska Asap Rocky, vars riktiga namn är Rakim Mayers, vara på plats i rätten.

Nu har ASAP Rocky släppts mot borgen

Rapparen Asap Rocky släpptes från Los Angeles-polisens förvar på onsdagen efter att han betalat borgen, som var satt till motsvarande fem miljoner kronor, skriver E!News.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!