Alla artister som hittills är klara för Så mycket bättre 2022.
Alla artister som hittills är klara för Så mycket bättre 2022. - Foto: Janerik Henriksson/TT, Henrik Montgomery/TT, Johan Nilsson/TT och Erik Simander/TT

"Så mycket bättre 2022": Här är alla artister - hittills

Nu meddelar TV4 att Olle Jönsson, sångare och tidigare trummis i dansbandet i Lasse Stefanz, ska vara med i "Så mycket bättre 2022". Även artisterna Molly Hammar och Måns Zelmerlöw samt popduon Norlie & KKV är klara för programmet.


I juni startar inspelningarna av ”Så mycket bättre 2022”. Programmet spelas som vanligt in på Gotland i sommar och har premiär i oktober.

Avslöjandet om vilka artister som kommer att medverka i årets upplaga av Så mycket bättre är redan i full gång, och TV4 har hittills kunnat namnge två deltagare.

Olle Jönsson i "Så mycket bättre 2022"

Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Olle Jönsson, sångare och tidigare trummis i dansbandet i Lasse Stefanz, ska vara med i "Så mycket bättre", meddelar nu TV4. 

Olle Jönsson har över 50 års erfarenhet från musikbranschen och fick 2012 ta emot en Grammis för "Årets dansband", tillsammans med Lasse Stefanz.

Molly Hammar i "Så mycket bättre 2022"

Bildkälla: Erik Simander/TT

Medverkar gör även artisten Molly Hammar, som fick sitt genombrott i "Idol" 2011 och bland annat har tävlat i Melodifestivalen 2015 och 2016.

Molly Hammar är idag ett välkänt ansikte på den svenska musikscenen. Hon har tidigare medverkat i Så mycket bättre 2020 som ett kort inhopp i ett av avsnitten, när hon hjälpte Silvana Imam med en tolkning av Benjamin Ingrossos låtar. Hammar och Ingrosso är även goda vänner.

Molly Hammar berättar själv i sociala medier om sin kommande medverkan i Så mycket bättre 2022.

"En ny resa börjar. Tack @samycketbattre för att ni ger plats åt en sjungande, drömmande galning i höst. Jag kan inte VÄNTA på att få visa vad vi gjort!!!!! Let’s go", skriver hon på Instagram.

Måns Zelmerlöw klar för "Så mycket bättre 2022"

Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Den tidigare Eurovision-vinnaren och artisten Måns Zelmerlöw kommer även han att medverka i årets upplaga av Så mycket bättre, meddelar TV4.

Han har blivit tillfrågad ett flertalet gånger förut men först nu i sommar har ”Så mycket bättre” passat in i schemat, berättar han för Aftonbladet.

– Det fanns en liten slot i sommar. Det känns lite som att jag är den sista som gör ”Så mycket bättre”. Och det kommer vara ett jätteroligt gäng i år, en glädjefylld säsong, säger han.

Norlie & KKV i "Så mycket bättre 2022"

Bildkälla: Janerik Henriksson/TT

Popduon Norlie & KKV är klara för årets upplaga av "Så mycket bättre". 

Duon består av Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag. De slog igenom 2012 med hitlåtar som "Tröjan du hatar" och "Där jag hänger min hatt". Året därpå släpptes debutalbumet "Snart".

Nyligen medverkade Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag även i Benjamin Ingrossos mat- och musikprogram "Benjamin's", där de bland annat framförde en låttolkning av "Ingen annan rör mig som du" tillsammans med Benjamin.

Enligt uppgifter: Darin i "Så mycket bättre 2022"

Bildkälla: Christine Olsson/TT

Enligt uppgifter till Aftonbladet kommer även artisten Darin att återvända till årets säsong av Så mycket bättre. 

Enligt Aftonbladets uppgiftslämnare kommer han att medverka i några avsnitt:

– Ja, men jag vet inte hur mycket han kommer vara med. Jag har fått intrycket att han mer ska gästa och vara med i ett eller två avsnitt kanske, säger en källa till Aftonbladet.

Darin deltog senast i Så mycket bättre 2015, där han gjorde stor succé med hitlåtar som "En apa som liknar dig" och "Astrologen".


TV4 avslöjar fler deltagare under de kommande dagarna.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!