Joakim Thåström på Gröna Lund 2018. Arkivbild.
Joakim Thåström på Gröna Lund 2018. Arkivbild. - Foto: TT

Thåström öppnar för Rolling Stones

Rocklegendarerna The Rolling Stones får ett lokalt förband när de spelar på Friends Arena 31 juli – nämligen Joakim Thåström.


"Det blir inte större, jag har varit ett fan sedan första singeln 'Come on' 1963", säger han i ett pressmeddelande.

The Rolling Stones turné "Sixty" är som namnet antyder en jubileumsshow som markerar att det är sextio år sedan bandet bildades. Premiären äger rum i Madrid 1 juni och Sverigespelningen blir turnéns avslut och bandets enda stopp i Norden.

Bakom trummorna sitter Steve Jordan, precis som han gjorde under bandets USA-turné i höstas. Han ersätter Charlie Watts som gick bort i augusti förra året.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.