Viktor Frisk och Agneta Sjödin är ett par av de kändisar som utsätts för hårda tester i 'Kompani Svan'. Pressbild.
Viktor Frisk och Agneta Sjödin är ett par av de kändisar som utsätts för hårda tester i 'Kompani Svan'. Pressbild. - Foto: TT

Här är kändisarna som drillas av Gunde Svan

Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin och Viktor Frisk. Det är några av de tolv kändisar som militärdrillas av Gunde Svan och Mikael Tornving i det nya tuffa tävlingsprogrammet "Kompani Svan".


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
Fakta: Alla deltagare

Magnus Hedman

Niclas Wahlgren

Elisa Lindström

Agneta Sjödin

Lulu Carter

Daniel Paris

Doreen Månsson

Joy M'Batha

Anton Ewald

Harald Treutiger

Josephine Qvist

Viktor Frisk

I Kanal 5 och Discovery+ tv-serie, som precis har börjat spelas in, medverkar också influeraren Daniel Paris, tv-personligheten Doreen Månsson, artisten Anton Ewald och artisten och skådespelaren Joy M'Batha.

Programmet är utformat som ett boot camp med Svan och Tornving som ledare – den före detta skidåkaren med gradbeteckningen major och komikern med kaptensgrad.

"Jag har pluggat i två år så jag har aldrig varit så stillasittande. Det här är ett perfekt tillfälle att tvingas in i en miljö där jag inte kan smita", säger Doreen Månsson i ett pressmeddelande.

Under seriens gång hjälper militära experter deltagarna att "hitta sidor hos sig själva som de inte visste fanns". Programmet bygger både på samarbete och individuella tävlingar.

"Kompani Svan" får premiär i höst.

TT