Viktor Frisk och Agneta Sjödin är ett par av de kändisar som utsätts för hårda tester i 'Kompani Svan'. Pressbild.
Viktor Frisk och Agneta Sjödin är ett par av de kändisar som utsätts för hårda tester i 'Kompani Svan'. Pressbild. - Foto: TT

Här är kändisarna som drillas av Gunde Svan

Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin och Viktor Frisk. Det är några av de tolv kändisar som militärdrillas av Gunde Svan och Mikael Tornving i det nya tuffa tävlingsprogrammet "Kompani Svan".


Fakta: Alla deltagare

Magnus Hedman

Niclas Wahlgren

Elisa Lindström

Agneta Sjödin

Lulu Carter

Daniel Paris

Doreen Månsson

Joy M'Batha

Anton Ewald

Harald Treutiger

Josephine Qvist

Viktor Frisk

I Kanal 5 och Discovery+ tv-serie, som precis har börjat spelas in, medverkar också influeraren Daniel Paris, tv-personligheten Doreen Månsson, artisten Anton Ewald och artisten och skådespelaren Joy M'Batha.

Programmet är utformat som ett boot camp med Svan och Tornving som ledare – den före detta skidåkaren med gradbeteckningen major och komikern med kaptensgrad.

"Jag har pluggat i två år så jag har aldrig varit så stillasittande. Det här är ett perfekt tillfälle att tvingas in i en miljö där jag inte kan smita", säger Doreen Månsson i ett pressmeddelande.

Under seriens gång hjälper militära experter deltagarna att "hitta sidor hos sig själva som de inte visste fanns". Programmet bygger både på samarbete och individuella tävlingar.

"Kompani Svan" får premiär i höst.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.