Spliff Star, Diddy och Busta Rhymes framträdde under söndagens gala i samband med att Diddy hedrades med priset för livstidsprestation.
Spliff Star, Diddy och Busta Rhymes framträdde under söndagens gala i samband med att Diddy hedrades med priset för livstidsprestation. - Foto: TT

Diddy prisades på årets ”BET awards”

Rapparen Diddy hedrades med priset för livstidsprestation under årets ”BET awards” under söndagskvällen på Microsoft Theater, i Los Angeles, skriver bland andra Billboard.


Totalt delades priser ut i 19 kategorier under galan, bland annat för bästa kvinnliga och manliga hiphop-artist, bästa grupp, bästa nykomling, bästa film och bästa idrottsprestation.

Sångerskan och rapparen Doja Cat toppade listan med sex nomineringar, följd av Drake och Ari Lennox med fyra nomineringar var.

Sångaren Bruno Mars tog emot pris för årets album för sitt ”An evening with silk sonic” och låten “Essence” av Wizkid, Justin Bieber och Tems fick pris för bästa samarbete.

Artister som Lil Wayne, Babyface, Chlöe och Muni Long uppträdde under galan. Det gjorde även Cardi B som hintade om att hon kommer släppa ny musik i juli, då singeln “Hot shit” ska släppas. Även Kanye West dök upp och framförde en hyllning till Diddy, vars riktiga namn är Sean Combs och som tidigare har varit känd under artistnamnen Puff Daddy och P. Diddy.

Flera av artisterna ventilerade också sina åsikter gällande USA:s abortlagar under galan.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

3 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.