Britney Spears exman bröt sig in i hennes hus timmar före hennes bröllop med Sam Asghari. I juli inleds rättegången mot exmaken som står åtalad för stalkning, inbrott och skadegörelse. Arkivbild.
Britney Spears exman bröt sig in i hennes hus timmar före hennes bröllop med Sam Asghari. I juli inleds rättegången mot exmaken som står åtalad för stalkning, inbrott och skadegörelse. Arkivbild. - Foto: TT

Britney Spears exman kvar i fängelset

En domare har beslutat att Jason Alexander, Britney Spears exman, blir kvar i häkte i väntan på rättegången som startar 12 juli.


Han har åtalats för stalkning, eller olaga förföljelse som det också heter, inbrott och skadegörelse efter att ha brutit sig in i sångerskans hus bara timmar före hennes bröllop med Sam Asghari, skriver TMZ.

Alexander direktsände intrånget i sociala medier och flera av säkerhetsvakterna har hörts om händelsen.

Till skillnad från vad som tidigare rapporteras, skriver amerikanska medier att Jason Alexander nekar till anklagelserna.

Borgen är satt till motsvarande drygt en miljon kronor och en domare har även utfärdat ett treårigt besöksförbud. Döms han riskerar han upp till tre års fängelse.

Jason Alexander och Britney Spears, som är en gamla barndomsvänner, gifte sig 2004. Äktenskapet varade i 55 timmar innan det upphävdes.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!