Lördag 3 Dec
Stockholm

Robbie Williams hyllade cancersjuke Farnham

Robbie Williams sjöng 'You're the voice' för att hylla John Farnham.
Robbie Williams sjöng 'You're the voice' för att hylla John Farnham. Foto: TT

John Farnham är svårt sjuk i cancer och opererades härom dagen. Med 100 000 åskådare i ryggen som sjöng allsång hyllade Robbie Williams den australiske stjärnan med sin version av superhitten "You're the voice".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Robbie Williams var inbjuden till Melbourne Cricket Ground för att uppträdda inför finalen i Australian Rules Football-mästerskapet. Britten tog chansen att hylla en av Australiens största artister, som är svårt sjuk.

John Farnham. Arkivbild.

John Farnham fick i augusti operera bort en bit av sin käke efter att ha drabbats av muncancer. Själva operationen tog över elva timmar. Härom dagen meddelade familjen i ett uttalande att artisten vårdats på intensiven, men nu kunnat flyttas till ett vårdhem för rehabilitering, skriver Sydney Morning Herald.

73-årige Farnham fick en världshit i mitten av 1980-talet med "You're the voice", som även låg etta på den svenska singellistan 1987. Men i Australien har Farnham haft en lång karriär sedan 1960-talet och är en av landets mest folkkära artister.

Robbie Williams kom ut som underhållning inför den stora fotbollsmatchen och uppmanade de 100 000 åskådarna att "sjunga för John och hans familj".

— Det här är Australiens informella nationalsång, sade Williams innan han börja sjunga "You're the voice".

TT
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.