Telia och Viaplay är överens
En miljon svenska hushåll kommer från och med tisdag 13 december åter kunna se bland annat TV3, TV6 och Premier League. - Foto: Hanna Franzén/TT och Jonas Ekströmer/TT

En miljon kunder får tillbaka sina kanaler – Telia och Viaplay är överens

En miljon svenska hushåll kommer från och med tisdag 13 december åter kunna se bland annat TV3 och TV6. Det efter att Telia och Viaplay har kommit överens om ett nytt avtal.


I början av oktober försvann Viaplays utbud från en miljon svenska hushåll som får sin tv via Telia. Orsaken var att avtalet mellan tv-distributören Telia och programbolaget Viaplay gick ut utan att parterna lyckats komma överens om ett nytt.

Telia och Viaplay är överens

Hushållen har sedan dess inte kunnat se tv-kanaler som TV3, TV6 och TV10 eller populär sport som Premier League, damallsvenskan, världscupen i längdskidåkning och NHL-ishockey.

Men nu har Telia och Viaplay kommit fram till ett nytt avtal som gör att kanalerna åter blir tillgängliga för kunderna, enligt ett pressmeddelande.

Även en del matcher från UEFA Champions League, La Liga och Serie A blir tillgängliga via ett av Viaplays streamingpaket, enligt pressmeddelandet.

TT
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!