Josefin Neldén (Maggan i 'Vår tid är nu') gör en av rollerna i andra säsongen av skräckserien 'The Head'.
Josefin Neldén (Maggan i 'Vår tid är nu') gör en av rollerna i andra säsongen av skräckserien 'The Head'. - Foto: TT

Svenska skådespelare i ny säsong av "The head"

Efter en första säsong på en isolerad forskningsstation på Sydpolen befinner sig forskarna i thrillerserien "The head" nu på mitt ute på Stilla havet. Även den andra säsongen utspelas på en isolerad plats – ett forskningsfartyg – där det finns en mördare.


John Lynch gör huvudrollen som biologen Arthur Wilde som vill rädda jorden från klimatkatastrof, men i den nya säsongen medverkar också de svenska skådespelarna Josefin Neldén, Nora Rios och Kardo Razzazi.

"The head" är skapad av Ran Tellem som tidigare producerat "Homeland". Säsong två har premiär på Viaplay 5 mars.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Trodde aldrig..."

Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

1 timme sedan
Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

1 timme sedan
Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.