Syskonen Roy från serien 'Succession' – spelade av Jeremy Strong, Sarah Snook och Kieran Culkin. Säsong fyra börjar sändas nästa månad, det blir dock den sista säger skaparen Jesse Armstrong. Pressbild.
Syskonen Roy från serien 'Succession' – spelade av Jeremy Strong, Sarah Snook och Kieran Culkin. Säsong fyra börjar sändas nästa månad, det blir dock den sista säger skaparen Jesse Armstrong. Pressbild. - Foto: TT

"Succession" slut efter säsong 4 – kan få spinoff-serie

Om en månad kommer familjen Roy tillbaka i rutan, men den fjärde säsongen av serien "Succession" blir den sista, enligt skaparen Jesse Armstrong.


Beslutet togs i slutet av förra året när planeringen inför den fjärde säsongen inleddes, berättar skaparen Jesse Armstrong

"Succession" säsong 4 blir den sista

Men Jesse Armstrong medger att han känner sig kluven inför att sätta punkt för serien som sedan premiären 2018 har vunnit 13 Emmys.

— Jag har aldrig trott att det här skulle kunna fortsätta för evigt. Slutet har alltid varit lite närvarande i mina tankar. Från säsong två har jag försökt tänka: "Är det nästa, eller efter det, eller är det efter det?", säger Armstrong i en intervju med The New Yorker.

"Succession" kan få en spinoff-serie

Jesse Armstrong säger dock att han inte utesluter någon form av spinoff i framtiden.

— Jag tycker att den här arvshistorien som vi har berättat är komplett. Men jag känner också starkt att det kan finnas något annat i en närliggande värld, med personer i närheten eller med samma personer.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!