Tom Cruise på Oscarsgalan i februari. Arkivbild.
Tom Cruise på Oscarsgalan i februari. Arkivbild. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Tom Cruise ansluter till Charles kröning

Hollywoodstjärnan Tom Cruise ansluter till de kändisar som står för underhållningen i samband med brittiske kung Charles kröning, rapporterar BBC.


Det gör även sångaren Tom Jones, skådespelaren Joan Collins och tv-äventyraren Bear Grylls. Tillsammans ska de vara med i förinspelade sketcher som ska spelas upp under den kröningskonsert som äger rum den 7 maj – dagen efter att Charles officiellt krönts till kung.

Konserten, med 20 000 personer i publiken, sänds både i radio och tv. Dragplåster är Katy Perry, Lionel Richie, Take That och Andrea Bocelli.

Trots att kröningen är den första i landet sedan 1953 beskrivs intresset som svalt hos monarkins befolkning, och enligt tidigare uppgifter har kända artister som Adele, Elton John, Harry Styles och Spice Girls avböjt att delta.

TT
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.