Joddla Med Siv från Hässleholm spelar inför en jättepublik på Sweden Stage under Sweden Rock Festival 2023.
Joddla Med Siv från Hässleholm spelar inför en jättepublik på Sweden Stage under Sweden Rock Festival 2023. - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Publikrekord på Sweden Rock

Festivalen Sweden Rock avslutas på lördagskvällen och arrangemanget har i år haft fler besökare än någonsin tidigare – 171 580 sålda biljetter fördelat på fyra dagar.


Största ökningen står första festivaldagen för då man i år har gjort om den till en heldag med alla scener öppna från start.

Iron Maiden huvudakt på fredagskvällen på Festival Stage. Sweden Rock Festival 2023.

Arrangören är väldigt nöjd med årets upplaga av festivalen i Norje i Sölvesborgs kommun, enligt presstalesperson Sofia Lindqvist Lacinai.

"Solen har skinit över Norje hela veckan, vi har bjudit på 92 konserter (när vi är klara i kväll), och folk har varit på gott humör!", skriver hon i ett mejl till TT.

Festivalen, som firar sitt 30-årsjubileum, avslutas med bland annat Linköpingsbandet Ghost.

Fjärde och sista dagen av Sweden Rock Festival 2023.
TT
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

2 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.