Drottning Elizabeth II hyllas i finalsäsongen av 'The Crown'. Arkivbild.
Drottning Elizabeth II hyllas i finalsäsongen av 'The Crown'. Arkivbild. - Foto: Times Rota AP/TT

Drottningen hyllas i nästa "The Crown"

Alla tre tidigare drottning-skådespelare plus ett nytt namn har rekryterats till den sjätte och slutliga säsongen av tv-serien "The Crown".


Att fyra skådespelare spelar drottningen i den sista säsongen ska ses som en hyllning till framlidna drottning Elizabeth II, enligt upphovspersonerna, skriver Deadline.

Nya scener i "The Crown" har spelats in med skådespelarna Claire Foy, som gör den unga monarken, Olivia Colman, som drottningen i medelåldern och Imelda Staunton, som den äldre drottningen.

Därtill ska en fjärde drottning-skådespelare, Viola Prettejohn in och göra Elizabeth som ung prinsessa i scener som utspelas under kriget.

Sjätte säsongen av "The Crown" kommer i slutet av året.

TT
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

3 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.