Ozzy Osbourne under en konsert i augusti 2022. Artisten har ställt in konserter och genomgått en rad operationer. Arkivbild.
Ozzy Osbourne under en konsert i augusti 2022. Artisten har ställt in konserter och genomgått en rad operationer. Arkivbild. - Foto: Alastair Grant/TT

Ozzy Osbourne genomgår sin sista operation?

Sångaren och Black Sabbath-frontfiguren Ozzy Osbourne har haft en lång rad hälsoproblem genom karriären. Sedan han krockade med en fyrhjuling för snart 20 år sedan har han haft nackproblem. Dessa förvärrades då han föll och slog i nacken för några år sedan. Snart genomgår han ytterligare en nackoperation, men det kanske blir den sista, rapporterar BBC.


— Oavsett hur det går är det så det får vara, säger Ozzy Osbourne i The Osbournes Podcast som BBC citerar.

I podden berättar Ozzy att han har opererats så många gånger under senare år att det nu känns lika vanligt som att gå till frisören och klippa sig. Men att det nu får vara nog med operationerna.

— Jag gör inte fler. Jag kan inte.

TT
Senaste nytt

Konstnär duckar inte för skjutningarna

1 timme sedan

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12
Nästa installation i "Grand Theft Auto" – en av världens största spelserier – släpps 2025. Det framgår av en trailer för det nya spelet, det sjätte i ordningen, som publicerades natten till tisdag svensk tid.

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.