Cher anklagas för att ha kidnappat sin 47-årige son. Arkivbild.
Cher anklagas för att ha kidnappat sin 47-årige son. Arkivbild. - Foto: Evan Agostini/AP/TT

Cher anklagas för att ha kidnappat sin son

Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.


Enligt domstolshandlingarna, som Rolling Stone har tillgång till, ska hustrun och Elijah Allman ha separerat 2021. Men i november 2022 återförenades paret för att försöka blåsa liv i förhållandet igen. Tolv dagar senare stormades deras hotellrum av fyra okända män och Elijah Allman, 47, fördes bort.

Marie Angela King skriver att hon inte har någon aning om var hennes make nu vistas, men att hon har fått veta att han är på någon slags institution och inte har tillgång till sin telefon.

Allman har varit öppen om att han har kämpat med ett drogberonde och han och Chers förhållande har i perioder varit ansträngt.

Cher har inte kommenterat anklagelserna.

TT
Senaste nytt

Deckarprofiler skriver gemensam bokserie

Allt om Nicci Hernestig: Ex-pojkvänner, familj och barn

1 timme sedan
Nicci Hernestig är en svensk tv-profil och influencer. Men kanske känner du att du har dålig koll på henne? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om Hernestig.

Då sänds "Barbie" på HBO Max

2 timmar sedan
"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

2 timmar sedan
TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen: "En chock"

3 timmar sedan
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.

Då kan Kalle Anka försvinna från SVT på julafton

3 timmar sedan
Kalle Anka och hans vänner önskar alla svenska tv-tittare en god jul varje år med start klockan 15.00. Men det kan snart vara slut på den klassiska traditionen.