Cher anklagas för att ha kidnappat sin 47-årige son. Arkivbild.
Cher anklagas för att ha kidnappat sin 47-årige son. Arkivbild. - Foto: Evan Agostini/AP/TT

Cher anklagas för att ha kidnappat sin son

Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.


Enligt domstolshandlingarna, som Rolling Stone har tillgång till, ska hustrun och Elijah Allman ha separerat 2021. Men i november 2022 återförenades paret för att försöka blåsa liv i förhållandet igen. Tolv dagar senare stormades deras hotellrum av fyra okända män och Elijah Allman, 47, fördes bort.

Marie Angela King skriver att hon inte har någon aning om var hennes make nu vistas, men att hon har fått veta att han är på någon slags institution och inte har tillgång till sin telefon.

Allman har varit öppen om att han har kämpat med ett drogberonde och han och Chers förhållande har i perioder varit ansträngt.

Cher har inte kommenterat anklagelserna.

TT
Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

3 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

idag 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.