Rapparen Drake släpper sitt åttonde album 'For all the dogs' och tar paus för att ta hand som sina magproblem. Pressbild.
Rapparen Drake släpper sitt åttonde album 'For all the dogs' och tar paus för att ta hand som sina magproblem. Pressbild. - Foto: Republic/OVO Sound

Drake tar paus: "Fokusera på min hälsa först"

Bara timmar efter att han släppt sitt senaste album meddelar den kanadensiska rapparen Drake att han tar en paus från musiken. Anledningen är återkommande hälsoproblem.


— Jag kommer förmodligen inte att göra musik på ett tag. Jag måste fokusera på min hälsa först och främst. Jag har haft helt galna problem i flera år med min mage, säger han i programmet "Table for one" på radiostationen Sirius XM.

Helgens två konserter i hemstaden Toronto kommer att genomföras som planerat, men resten av hösten är mer oklar. Drake nämner i intervjun att han har några "åtaganden att uppfylla", men att han sedan ska "stänga dörren till studion en liten stund".

— Jag vet inte ens vad "liten" är. Kanske ett år eller så, kanske längre, säger den 36-årige rapparen och Grammy-vinnaren.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!