Steven Tyler har anklagats av ytterligare en kvinna för sexuella övergrepp på 70-talet. Arkivbild.
Steven Tyler har anklagats av ytterligare en kvinna för sexuella övergrepp på 70-talet. Arkivbild. - Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Steven Tyler stäms för sexuella övergrepp igen

Aerosmiths 75-årige frontman Steven Tyler stäms för sexuella övergrepp, rapporterar TMZ.


Enligt kvinnan Jeanne Bellino ska Tyler ha utfört ett sexuellt övergrepp på henne i en telefonkiosk i New York när hon var en 17-årig modell.

Övergreppet ska ha skett för över 50 år sedan, 1975, och Bellino hävdar att en vän arrangerat ett möte mellan henne och rockbandet Aerosmith för en fest. Enligt henne hade de promenerat ned för gatan när Tyler ska ha tryckt in henne i en telefonkiosk och "kört ned sin tunga i halsen på henne", tafsat och tryckt upp henne mot väggen. Ett beteende som senare upprepades ytterligare en gång när Bellino kommit till bandets hotell för att träffa sin vän igen.

Den aktuella stämningsansökan hävdar att Tyler ska ha utfört minst en förseelse eller grovt brott i New York, som inte har någon preskriptionstid för vissa sorters sexuella övergrepp.

Steven Tyler har inte uttalat sig om anklagelserna.

Tyler stämdes även förra året för ett annat sexuellt övergrepp av Julia Holcomb, som hävdade att hon träffat sångaren 1973 då hon var 16.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!