Billie Eilish bekräftar att hon har kommit ut.
Billie Eilish bekräftar att hon har kommit ut. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/TT

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

I helgen bekräftade Billie Eilish att hon har kommit ut, och att hon är en del av hbtq-gemenskapen, skriver TMZ.


Detta efter en uppmärksammad intervju i tidningen Variety, där artisten berättade för första gången om sina känslor för kvinnor.

— Jag har aldrig känt att jag riktigt kan relatera till tjejer så bra. Jag älskar dem så mycket. Jag älskar dem som människor. Jag är på riktigt attraherad av dem, sade hon i tidningen.

Detta ledde till stora reaktioner och frågetecken om huruvida hon kommit ut eller inte, vilket förvånade stjärnan. Hennes intention var inte att göra en stor grej av att komma ut.

— Jag tänkte, var det inte uppenbart? Jag förstod inte att folk inte visste. Jag tror inte riktigt på det. Jag bara, varför kan vi inte få vara?" enligt Variety.

TT
Senaste nytt

De kan få Kasper Salin-priset

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.