Ryan Gosling och Margot Robbie i 'Barbie'. Pressbild.
Ryan Gosling och Margot Robbie i 'Barbie'. Pressbild. - Foto: Warner Bros/TT

Då sänds "Barbie" på HBO Max

"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.


Greta Gerwigs lättsamt ironiska epos om hur Barbie och Ken möter verkligheten räknas, enligt ett pressmeddelande från HBO Max, som den mest inkomstbringande filmen genom tiderna för filmbolaget Warner Bros. Filmen, med Margot Robbie och Ryan Gosling i huvudrollerna, har setts av närmare tre miljoner biobesökare i Norden.

TT
/
HBO
/
Senaste nytt

De kan få Kasper Salin-priset

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

1 timme sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

2 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

2 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.