Världsartisten Dionne Warwick var först att åka ur brittiska 'Masked singer'. Arkivbild.
Världsartisten Dionne Warwick var först att åka ur brittiska 'Masked singer'. Arkivbild. - Foto: Kevin Wolf/AP/TT

Dionne Warwick först att lämna "Masked singer UK"

Det första avsnittet av brittiska "Masked singer" bjöd på en ordentlig stjärnsmäll. När karaktären "Weather" demaskerades var det ingen mindre än musiklegendaren Dionne Warwick som dolde sig under masken. Nu anar tittarna en komplott.


Sångerskan var en av sex utklädda kändisar som tävlade i säsongspremiären på lördagskvällen och så fort hon började sjunga var det många tittare – och även de flesta av programmets fyra domare – som gissade på Warwick, skriver Deadline.

Spekulationerna på sociala medier startade direkt efter att domarna valt att rädda en annan tävlande och Warwick förlorat omröstningen mellan de två sista kvarvarande. Teorin är att stjärnan satt som villkor för deltagandet att endast behöva göra ett framträdande i underhållningsprogrammet.

Warwick själv verkade obekymrad över att skickas hem efter bara ett avsnitt och tidningen Sun citerar flera fans som skriver på sociala medier:

"Dionne Warwick hade uppenbarligen ett avtal om endast ett avsnitt." "'Masked singer' är definitivt fixat. De visste att det var Dionne Warwick och borde ha hållit henne kvar i programmet för den legendar hon är. Något skumt är på gång."

Warwick var 2020 med i "The masked singer US" utklädd till en mus och avslöjades där lika snabbt. Då kommenterade hon sortin:

"Det är lite svårt att kamouflera min röst tyvärr och det är inte så mycket jag kan göra åt det."

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!