Farmen-Qristina dödsorsak
Farmen-Qristina har dött. - Foto: Lasse Hejdenberg/TT

"Farmen"-Qristina är död – blev 68 år

Dokusåpaprofilen Qristina Ribohn, mest känd som "Farmen"-Qristina, är död. Hon avled i Karlshamn den 7 februari, 68 år gammal, skriver Sydöstran.


Man kan minst sagt säga att Qristina Ribohn blev känd över en natt. 

När hon sökte till Farmen 2001 kunde hon aldrig föreställa sig vilket genomslag hon skulle få, hur hon flera år senare skulle komma att bli en ikon och en av programmets mest lysande stjärnor.

Efter sin medverkan i Farmen syntes hon även i Fångarna på fortet och "Realitystjärnorna på godset". Qristinas kända temperament gav sig till känna även här då även Victoria Silvstedt var med på godset. Victoria hade lite svårt att passa sina tider vilket fick Qristina att reagera.

Men sedan sadlades det om totalt. Hon arbetade bland annat till sjöss på en fiskebåt. Men sedan som diplomerad drogrådgivare. Detta kändes rätt för profilen då hon själv under många år led av missbruk.

Under de senaste åren har hon varit pensionär men även gjort lite jobb-inhopp. Dock inte i tv-rutan. 

– Andra året som pensionär. Men jag har lite uppdrag ändå, men annars så känns det faktiskt väldigt behagligt. Det har varit ett tufft arbetsliv, jag har ju varit på sjön mycket så jag tycker det är skönt, berättade hon för Hänt 2023. 

Trots att många olika kanaler och produktioner hörde av sig till henne kände hon under de senaste åren att hon lagt kändislivet bakom sig. 

Farmen-Qristina dödsorsak

Det är ännu okänt vad som orsakade Qristina Ribohns död.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!