Rebecca Stella
Rebecca Stella gör comeback som programledare för Paradise Hotel. - Foto: Fredrik Sandberg/TT Bild, Anders Wiklund/TT Bild

Rebecca Stella programledare för Paradise hotel: "Dags att röra om i grytan"

Rebecca Stella leder återigen Paradise Hotel – och hon är riktigt taggad på PH som "det en gång var".


Rebecca Stella gör comeback i Paradise Hotel

Rebecca Stella gör comeback som programledare för "Paradise hotel", skriver Aftonbladet. Därmed leder hon realityklassikern för sjätte gången.

"Jag har verkligen saknat och längtat efter 'Paradise hotel' så som det en gång var – med mycket drama, kärlek och vänskap. Äntligen är det dags att röra om i grytan igen och jag är så taggad", säger hon i ett pressmeddelande enligt tidningen.

Både Paradise Hotel och Paradise samma vår

Sedan tidigare är det känt att programmet spelas in i Mexiko och sänds på Viaplay, TV3 och Pluto Tv i höst.

I vår sänds även "Paradise", som är en "snällare" variant av programmet med större mångfald bland deltagarna och mindre fokus på utseende och sex, med Tone Sekelius som programledare. Den varianten sänds enbart på Pluto Tv.

/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

1 timme sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

2 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

3 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.