Masked singer 2024 deltagare
Nu kan listan med deltagarna i Masked singer vara ute. - Foto: Fredrik Sandberg/TT/Stella Pictures

Kris för TV4 efter det som hänt Masked Singer-deltagarna

För fjärde året i rad påstås deltagarna bakom maskerna i Masked singer ha läckt – tio dagar innan premiären.


Masked singer är ett av våra svenska underhållningsprogram som hade högst tittarsiffror under 2023. Över 1,6 miljoner såg premiäravsnittet och sedan höll det samma nivå säsongen igenom. 

Tårarna i TV4: Skrapade fram mångmiljonvinst åt pappa

Programmet går ut på att en rad olika kändisar ska sjunga upp för en jury bestående av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw

Men haken är – juryn har ingen aning om vem det är som sjunger uppe på scenen då kändisarna tagit på sig olika sorters dräkter som döljer deras identitet.

Någonting som dock hört till varje års säsong är att kändisnamnen läckt och hamnat på Flashback. Vilket gör att många tittare tycker att programidén faller. 

Masked singer-listan kan han läckt – TV4 svarar

Masked singer Sverige 2024 har premiär 22 mars i TV4 men nu kan det som inte fick hända hänt. Namnen sägs ha läckt – igen. De ska nämligen ha glidit ut på Flashback tio dagar innan premiären, detta rapporterade Aftonbladet under onsdagen. 

TV4-tittarnas besvikelse när uppskattade profilen försvinner

Juryn i Masked singer. Bildkälla: TV4

Lee Christiernssons bråk med exfrun chockar Renée Nyberg

”Gissningsleken i ’Masked singer’ är nu igång och det kommer alltid förekomma påståenden om listor och avslöjanden, och jag säger det igen, den som vill veta vilka som gömmer sig bakom maskerna behöver invänta premiären”, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent, i ett sms till Aftonbladet. 

Nu återstår det att se vad som händer. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!