Sean Ono Lennon har skrivit låten 'Primrose Hill' tillsammans med James McCartney. Arkivbild.
Sean Ono Lennon har skrivit låten 'Primrose Hill' tillsammans med James McCartney. Arkivbild. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.


James McCartney och Sean Ono Lennon har skrivit låten "Primrose Hill" tillsammans, uppger NME som beskriver stycket som "ett känsligt, akustiskt nummer om att tillbringa tid tillsammans med en älskad person" vid populära Primrose Hill i London.

I november började rykten florera om en supergrupp bestående av barnen till Beatles medlemmar. Men Zak Starkey, son till Ringo Starr, förnekade då bestämt att en sådan bildats.

Nu har ett samarbete i mindre format i alla fall sett dagens ljus. Tillsammans med en bild på duon skriver James McCartney på sociala medier: "I dag är jag väldigt upprymd över att få dela min senaste låt som skrivits tillsammans med min gode vän @seanonolennon. Med släppet av den här låten känns det som att vi verkligen har fått bollen i rullning."

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!