Jon Bon Jovi flaggar för att han kanske aldrig kommer att kunna framträda live igen. 'Men jag är okej med det', säger han till Sunday Times. Arkivbild.
Jon Bon Jovi flaggar för att han kanske aldrig kommer att kunna framträda live igen. 'Men jag är okej med det', säger han till Sunday Times. Arkivbild. - Foto: Jack Plunkett/AP/TT

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.


— Om sången inte är fantastisk, om jag inte kan vara killen som jag en gång var... då är jag slut, säger Bon Jovi.

Jon Bon Jovi genomgick en stämbandsoperation 2022 och har sedan dess jobbat hårt med att rehabilitera rösten. Bandet Bon Jovi har precis spelat in ett nytt album som släpps i juni, men det är skillnad på att sjunga i studion och att stå på scenen, förklarar han.

— Jag vill framträda i två och en halv timme varje dag, fyra kvällar i veckan – och jag vet hur bra jag kan vara, så om jag inte kan vara den killen... låt mig förklara det på det här sättet, jag har verkligen inget behov av att vara den överviktige Elvis.

TT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!